Od teraz możecie łatwiej dodawać zdjęcia do postów. Pod okienkiem wiadomości jest link "Dodaj zdjęcie do wiadomości" który to umożliwia.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Nie ma już za to podglądu w trakcie edycji i trzeba kliknąć "Podgląd" żeby zobaczyć jak będzie wyglądał post.
Mam nadzieję że to zmiana w dobrym kierunku.
Mimosa x Orange punch & Gelato
- szkolaziola
- Administrator
Re: Mimosa x Orange punch & Gelato
Tak, wydaje mi się że można nakarmić w proporcji na kwitnienie - czyli z przewagą PK względem N
Ale przy okazji widzę że szkodniki chyba nadal masz bo są kropki na liściach wszędze... Nie wybiłeś ich? Bo to już jakiś czas temu pamiętam że o nich gadaliśmy coś
Ale przy okazji widzę że szkodniki chyba nadal masz bo są kropki na liściach wszędze... Nie wybiłeś ich? Bo to już jakiś czas temu pamiętam że o nich gadaliśmy coś
Były wybite mialo być ok ale moze trochę przetrwało i sie znów kolonizują opryskam je jeszcze raz
Zastosuj spinosad tylko on jest bezpieczny dla ludzi
Piękne kwiatki
Piękne kwiatki
- szkolaziola
- Administrator
Miesiąc jeszcze
- szkolaziola
- Administrator
Tak, czekaj jeszcze minimum 2 tyg.
Póki co to masz tam liście cukrowe i słupki kwiatowe - a samych calyxów spuchniętych nie ma prawie wcale.
Póki co to masz tam liście cukrowe i słupki kwiatowe - a samych calyxów spuchniętych nie ma prawie wcale.