Z racji że jestem w trakcie przygotowywania pomieszczenia w którym chciałbym prowadzić uprawę, chciałbym prosić o pomoc w skompletowaniu zestawów uprawowych.
Pomieszczenie będzie wydzielone z dużego pomieszczenia i niestety nie będzie ono zbyt wielkie. Mimo tego chciałbym tam zmieścić dwa namioty. Pierwszy w rozmiarze około 100x100 do docelowej uprawy na flo oraz drugi mniejszy na weg - tak aby zbierać plon mniej więcej co dwa miesiące zgodnie z naukami Szkoły Zioła.

I teraz tak czy mogę prosić o pomoc w skompletowaniu wyposażenia do namiotu 100x100? Jaki namiot wybrać? Jaka lampa - koniecznie LED o dobrych parametrach aby zmieściła się do boxa. Jaki filtr węglowy oraz wyciąg? Chcę skompletować wszystko i o ile się to uda złożyć jedno zamówienie, ale nie chce przepłacać na sprzęt który nie zrobi znaczącej różnicy. Ogólnie jeżeli polecicie liste pełnego wyposażenia (mierniki, polecane nawozy, ziemia, płyny kalibrujące, wentylatory mieszające, termometr - stacja monitorująca, siatki do scroga, coś do podniesienia temperatury w boxie) wraz z linkami do zamówienia, to była by to dla mnie rewelacja.
Ta sama kwestia dla namiotu na WEG. Tutaj przewiduje wymiar 60x60, opcjonalnie maksymalnie 70x70.
Z góry bardzo dziękuje za pomoc.
Skunks.